غذاهای پروتئینی مناسب افراد مسن

با افزایش سن، به طور طبیعی توده عضلانی و عملکرد آن کاهش پیدا میکند. این فرآیند به عنوان سارکوپنی شناخته میشود. یک فرد سالم به طور متوسط ۳ تا ۸ درصد از توده عضلانی خود را در دهههای از ۴۰ تا ۵۰ سالگی از دست میدهد....
با افزایش سن، به طور طبیعی توده عضلانی و عملکرد آن کاهش پیدا میکند. این فرآیند به عنوان سارکوپنی شناخته میشود. یک فرد سالم به طور متوسط ۳ تا ۸ درصد از توده عضلانی خود را در دهههای از ۴۰ تا ۵۰ سالگی از دست میدهد.